Cum se castiga la pariuri

Foarte multi pariori incepatori sunt atrasi de mirajul banilor care se pot castiga relativ usor la pariuri si se intreaba ce trebuie sa faca sa castige si ei la pariuri!
Principiul dupa care se castiga la pariuri sportive este in general foarte simplu si anume inainte sau in timpul unei partide casele de pariuri ofera anumite cote pentru diverse tipuri de pariuri pe care pariorul le alege in functie de analiza facuta de acesta asupra evolutiei partidei.


De exemplu la partida Real Madrid - Fc Barcelona cotele oferite de casele de pariuri sunt:
3.20 - Pentru victoria Real Madrid
3.40 - Pentru egal
2.20 - Pentru victoria Fc Barcelona
In acest caz daca un parior considera ca partida va fi castigata de Fc Barcelona si pariaza 10 Euro pe victoria acesteia atunci in caz ca partida va fi castigata de FC Barcelona  pariorul va castiga suma de 22 Euro din care 10 Euro sunt banii pariati si 12 Euro reprezinta profitul obtinut in urma castigarii pronosticului.


Deci pentru a se castiga la pariuri sportive un parior trebuie sa ghiceasca cat mai multe pronosticuri, cu cat numarul de pronosticuri si cotele aferente fiecarui pronostic sunt mai mari cu atat profitul facut va fi mai mare.
Sunt multi pariori incepatori care pariaza pe cote de genul 1.01 considerate de acestia sigure deoarece au probabilitatea de castig de 99%.
Jucatorii la pariuri care pariaza de fiecare data pe cota de 1.01 au nevoie de aproape 70 de pariuri castigatoare consecutive pentru ca sa isi dubleze suma de bani detinuta.
In decursul a unui numar asa mare de pariuri exista mari sanse ca unul dintre pariuri sa fie facut pe un meci cu surprize.