GsBet

GSBET este Membru al Asociatiei Romane de Franciza.
Casa de pariuri GSBET opereaza pe piata pariurilor sportive din Romania din anul 2005. Firma are sediul central in Bucuresti si are licenta pentru exploatarea jocurilor de noroc nr. 612/15.11.2006 acordata de catre Comisia de Autorizare a Jocurilor de Noroc din cadrul Ministerului Finantelor Publice. Momentan exista 222 de agentii GS BET deschise pe tot teritoriul tarii.
Adresa de contact: Str. Lăstarului nr. 6, Sector 4, Bucureşti;
Telefon: 0727 274874
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Oferta zilnica a casei de pariuri dar si alte informatii sunt disponibile si pe pagina de teletext a postului Antena 1 la paginile 288/289.
Oferta GSBET este foarte bogata, include multe sporturi printre care box, darts sau fotbal australian iar pentru fiecare eveniment este multe tipuri de pariuri.

Bonusuri oferite de GSBET:
♦  Bonusul 200. In cazul in care cota finala a unui bilet simplu este mai mare sau egală cu 200 si jucatorul pierde doar un singur eveniment de pe biletul respectiv, el va primi bonus de 10 ori miza jucata. In cazul in care unul sau mai multe evenimente de pe bilet primesc din motive enumerate in regulament cota 1, regula de mai sus se va pastra si se va calcula din nou cota ramasa pe bilet dupa aplicarea cotei 1.
Pentru a primi acest bonus trebuie ca pe bilet sa existe doar cote mai mici decat 9.90.
♦  Bonusul Pariu Sansa. In cazul in care pe un bilet simplu se gasesc minim 11 evenimente, fiecare cu cota de minim 1.30 si jucatorul pierde doar pe un singur eveniment, atunci jucatorul va primi 15% din castigul recalculat, fara cota meciului pierdut.

Alte informatii despre GS BET:
♦    miza minima pe bilet : 2 ron
♦    nr. maxim de meciuri pe bilet : 30
♦    plata castigurilor imediat dupa terminarea ultimului meci de pe bilet
♦    meciurile din campionatul romanesc pot fi pariate fara restrictii
♦    sistem de combinari cu / fara banca, cu variante simple sau multiple.

 

Bet365

Meciuri Live De Tenis